NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Svampplockare försvann på Vikbolandet

På söndagskvällen inleddes en sökinsats efter ett äldre par som försvunnit i skogen på Vikbolandet utanför Norrköping.Det äldre paret ska ha gått vilse när dom plockade svamp, skriver Aftonbladet. Vid 17-tiden kontaktades polisen av en anhörig som pratat med paret. Parets bil har hittats och polisen har begärt hjälp av räddningstjänsten som bistår i sökarbetet. På grund av dimmigt väder har det inte gått att använda sig av helikopter.Vid 22-tiden sökte man fortfarande efter paret i området kring Dalmyrasjön.Uppdatering Klockan 00.25 meddelade polisen att paret anträffats i sökområdet av en hundförare. Paret var vid liv och kommer att tas om hand av sjukvårdspersonal för kontroll.

Relaterade artiklar

Back to top button