NorrköpingNyheterÖstergötland

Anlagd bilbrand vid Konungsund

Natten mot måndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand intill Arkösundsvägen vid Konungsund utanför Norrköping.

Larmet kom till SOS Alarm vid ett-tiden. En förbipasserande hade sett hur det brann i en bil på parkeringen till Svensksundsviken Naturreservat. När brandmännen anlände till platsen var bilen helt övertänd. Branden kunde dock snabbt släckas, men bilen blev totalt utbränd. Det var ingen risk för spridning till andra fordon.

Bilen har stått parkerad på platsen en tid och någon naturlig brandorsak tros inte finnas. Efter att räddningstjänsten var klara med släckningsarbetet så överlämnades ärendet till polisen för vidare utredning. En anmälan om skadegörelse genom brand skrevs, men någon misstänkt för brottet finns inte.

Relaterade artiklar

Back to top button