9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Norrköping: Stölder ur fem BMW-bilar i Lindö

Under dagen har polisen fått in flera anmälningar om stölder från BMW-bilar i Lindö. Totalt har fem bilar blivit utsatta för inbrott och blivit av med bland annat ratt och navigationsutrustning. Utöver den stulna utrustningen har det blivit skador på bilarna i samband med stölderna. Tidpunkterna för när stölderna kan ha skett varierar, men den snävaste tidsramen är mellan klockan ett och klockan sex, skriver polisen på sin hemsida. Stölderna lär ha utförts av samma gärningsperson och samtliga bilar stod parkerade utomhus på olika platser i Lindö. Så sent som i måndags tog polisen emot anmälningar om stölder från åtta BMW-bilar i regionen, fem i Linköping och tre i Jönköpings län. Ytterligare stölder av samma typ har skett i Östergötland och Jönköpings län de senaste veckorna.
FOTO: NIKLAS LUKS
Tjuven eller tjuvarna kan ha rört sig i området tidigare under tisdagen eller tidigare dagar för att rekognoscera. Polisen är i behov av tips från allmänheten för att stoppa stöldvågen. Har du sett personer eller bilar i området som kan misstänkas ha med stölderna att göra? Ring 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På tisdagskvällen larmades polisen till S:t Persgatan i Norrköping. En person som skulle sälja en...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °