5.9 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Norrköping: Villainbrott i Fyrby

VId 12.30-tiden på tisdagen larmades polisen om ett villainbrott på Finspångsvägen i Norrköping. Boende hade kommit hem och upptäckt att det varit inbrott i huset. Inbrottet har skett någon gång under dagen mellan klockan 06.30 och 12.30. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in i villan genom ett fönster. Det som saknas är teknikprylar såsom surfplattor av märket Apple, en spelkonsol av märket Playstation och en smartklocka, skriver polisen på sin hemsida. Polisen begav sig till platsen och utförde en brottsplatsundersökning. Beslag har gjorts som förhoppningsvis ska kunna knytas till gärningspersonerna under utredningen. En förundersökning om grov stöld genom inbrott är påbörjad. Polisen är intresserad av att ta emot information om personer eller fordon som kan vara av intresse för utredningen. Har du sett något? Ring 114 14 eller 112 om det är akut.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Vid 20.15-tiden på fredagskvällen upptäckte en polispatrull hus det rök från en fristående bod...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
5.9 ° C
6 °
5.6 °
75 %
11.8kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
9 °
tis
5 °