-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Norrköping: Villainbrott i Fyrby

VId 12.30-tiden på tisdagen larmades polisen om ett villainbrott på Finspångsvägen i Norrköping.Boende hade kommit hem och upptäckt att det varit inbrott i huset. Inbrottet har skett någon gång under dagen mellan klockan 06.30 och 12.30. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in i villan genom ett fönster. Det som saknas är teknikprylar såsom surfplattor av märket Apple, en spelkonsol av märket Playstation och en smartklocka, skriver polisen på sin hemsida.Polisen begav sig till platsen och utförde en brottsplatsundersökning. Beslag har gjorts som förhoppningsvis ska kunna knytas till gärningspersonerna under utredningen. En förundersökning om grov stöld genom inbrott är påbörjad.Polisen är intresserad av att ta emot information om personer eller fordon som kan vara av intresse för utredningen. Har du sett något? Ring 114 14 eller 112 om det är akut.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagskvällen larmades polisen till en singelolycka med fyrhjuling på Finspångsvägen i Norrköping.I höjd...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om en brand på en villatomt intill...
Klockan 01.29, natten mot fredag, kom det inbrottslarm från ett våffelkafé i Ljura, Norrköping....

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °