NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Röklukt sprids över Norrköping

Tidigt på lördagsmorgonen utbröt en brand på ett företag på Blixholmsvägen i Norrköping som återvinner metallskrot.Släckningsarbete och bevakning pågår fortfarande och beräknas att fortsätta fram till kvällen. Vinden ligger på söderut vilket medför att det sprids en skarp lukt av plast- och metallbrand över Norrköping med omnejd. Brandröken är dock till stor del bestående av vattendimma och därav mindre farlig för hälsan, skriver räddningstjänsten på sin hemsida.Om man känner obehag kan man stänga till ventilationen i sin bostad. Lukten kan eventuellt komma att kännas hela nästa vecka beroende på klimat och vindriktning.
Norrköping: Kraftig rökutveckling vid brand på återvinning

Relaterade artiklar

Back to top button