NorrköpingNotiserÖstergötland

Ful väskstöld i city

Vid lunchtid larmades polis av ett par som blivit bestulna på sina väskor i centrala Norrköping.Larmet inkom till polisen klockan 12.33. Paret satt på en uteservering vid Spiralen när en kvinna kom fram och pratade med dom. Efter att ha fått deras uppmärksamhet stal en man deras två väskor. I den ena väskan fanns det bland annat en surfplatta, mobiltelefon, bilnyckel och kontanter. Stölden upptäcktes först när kvinnan och mannen hade lämnat platsen.De drabbade kunde lämna ett bra signalement och polisen har sökt efter gärningspersonerna, dock utan resultat. Ärendet utreds som grov stöld upprättas.Signalement på kvinnan: 150-170 cm lång, mörkt axellångt lite lockigt hår, lite kraftig, glasögon, ålder cirka 50+, rund i ansiktet, mönstrad tröja.Signalement på mannen: cirka 160 cm lång, mörkt/gråsprängt hår.

Relaterade artiklar

Back to top button