5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Många översvämningar efter oväder

VÄDERLÄGET I ÖSTERGÖTLAND VID 18-TIDEN PÅ ONSDAGEN
FOTO: SMHI
Under onsdagen drog ett oväder med kraftiga regnskurar och åskområden in över Östegötland. Räddningstjänsten har fått rycka ut på många larm om översvämningar och nedblåsta träd. Räddningstjänsten i Skänninge fick vid 18-tiden åka på flera larm. På kort tid fick man inte mindre än sju larm om översvämningar och vattenskador. På flera adresser har vatten tryckts upp ur brunnar i källare. Även i Ödeshög har räddningstjänsten fått rycka ut till två adresser efter larm om vatten i källare. Vid 20-tiden började larm om översvämningar strömma in till räddningstjänsten i Motala. Där har man också tagit hjälp av sjöräddningen. I viadukten vid Strandvägen/Vadstenavägen har det samlats så mycket vatten att bilar fastnar. Det är risk för fler översvämningar i ovädrets spår när det drar vidare norrut under kvällen. Följ väderläget på smhi.se.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen upprättade under fredagens morgon två anmälningar om försök till stöld. Detta efter att...
I helgen som gick var det återigen dags för Gatebil att inta Mantorp Park....
Det var vid 17.20-tiden på lördagen som polisen fick samtal om försök till bilrån...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °