MjölbyNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Mjölby: Våldsam brand i flerbilsgarage – allmänheten varnas

Det var vid 20.40-tiden på onsdagskvällen som larm inkom om brand i en industribyggnad i Spångsholm nära Sya mellan Mjölby och Mantorp.Räddningstjänst från flera stationer tillsammans med ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst möttes man av en fullt utvecklad brand och stora lågor kan ses slå upp ur byggnaden.I byggnaden finns ett flertal fordon, bland dem flera entusiastbilar. Det finns också brandfarliga vätskor och gasflaskor varför ett säkerhetsområde om 300 meter har upprättats.Ett viktigt meddelande till allmänheten har utfärdats på grund av den kraftiga rökutvecklingen och explosionsfaran där räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.Följd utvecklingen genom att lyssna på på P4 Östergötland.

Relaterade artiklar

Back to top button