1.3 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Mjölby: Våldsam brand i flerbilsgarage – allmänheten varnas

Det var vid 20.40-tiden på onsdagskvällen som larm inkom om brand i en industribyggnad i Spångsholm nära Sya mellan Mjölby och Mantorp. Räddningstjänst från flera stationer tillsammans med ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst möttes man av en fullt utvecklad brand och stora lågor kan ses slå upp ur byggnaden. I byggnaden finns ett flertal fordon, bland dem flera entusiastbilar. Det finns också brandfarliga vätskor och gasflaskor varför ett säkerhetsområde om 300 meter har upprättats. Ett viktigt meddelande till allmänheten har utfärdats på grund av den kraftiga rökutvecklingen och explosionsfaran där räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Följd utvecklingen genom att lyssna på på P4 Östergötland.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

I helgen som gick var det återigen dags för Gatebil att inta Mantorp Park....
Det var vid 17.20-tiden på lördagen som polisen fick samtal om försök till bilrån...
Det var den 11 juni 2017 som Edvin Gyllensvaan brutalt mördade ett äldre par...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.3 ° C
2 °
1 °
86 %
3.6kmh
2 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °