NorrköpingNotiser

Under natten: Drogpåverkad, inbrott och bilbrand

 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, sex har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

04.04 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus på Dackeplan i Mjölby. Det visade sig vara en bil som brann. Då det inte verkar finnas någon teknisk förklaring till bilbranden har polisen misstankar om att den kan vara anlagd och en utredning om skadegörelse genom brand är påbörjad. Polisen tar gärna emot tips om hur branden kan ha uppstått om någon har gjort iakttagelser på platsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

05.25 polisen fick uppgift om att ett inbrott hade upptäckts på en  bensinstation på Ramstadgatan i Mjölby. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och även en brottsplatsundersökning genomfördes. Det är inte känt vad som kan ha stulits.

Det finns inga andra brott elelr allvarliga händelseratt rapportera om.

Relaterade artiklar

Back to top button