4.1 C
Norrköping
tisdag, april 13, 2021

Norrköping: Kastade knallskott på polisman innan matchen

Det blev en del stökigheter inför matchen mellan IFK Norrköping och AIK på Östgötaporten i Norrköping på torsdagen. Under marschen till arenan från en av restaurangerna kastade fotbollssupportrar knallskott som landade bland polis och förbipasserande. En anmälan om försök till våld mot tjänsteman upprättades då en polisman ska ha fått ett knallskott på sig. Det finns inga uppgifter om att någon skadats, men polisen ser allvarligt på det inträffade. Kort efteråt beslutades att en grupp på 35 personer som hade koppling till händelsen skulle omhändertas och avlägsnas från området. De bussades till annan plats. En polisman fick lindriga skador efter en händelse i anslutning till arenan. Polisen uppger att det ha skett i samband med att en supporter skulle identifieras. En anmälan om våld mot tjänsteman har upprättats. Händelsen utreds och i nuläget finns ingen misstänkt för brottet. Efter matchen, som slutade 0-0, larmades polisen till en krog i centrala Norrköping där det enligt uppgift varit stökigt. Efter att ha medlat mellan parterna kunde polisen lämna platsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under fredagskvällen och natten mot lördagen har polisen hållits sysselsatta med att hplla koll...
Natten mot lördagen inkom larm om lastbilsbrand på E4 i höjd med Östgötaporten i...
En massiv poliskommendering pågick under söndagen när det var allsvensk fotbollspremiär på Östgötaporten i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4.1 ° C
4.4 °
4 °
70 %
4.6kmh
90 %
tis
3 °
ons
8 °
tor
10 °
fre
12 °
lör
13 °