NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Onanist greps i Vrinneviskogen

Strax före klockan 18 larmades polisen till Vrinneviskogen i Norrköping med anledning av ett sexuellt ofredande.

En kvinna i 20-årsåldern hade slagit larm sedan hon sett en man som stod och onanerade i anslutning till motionsspåret. kvinnan kunde via telefon leda fram en polispatrull som lyckades fånga in mannen innan han försvann från platsen.

Eventuellt har ärendet ett samband med en händelse av liknande karaktär som inträffade i samma område tidigare under söndagseftermiddagen. Då blev en något yngre kvinna ofredad av en man som tog tag i hennes hand och försökte få henne med in i skogen. Han blev dock skrämd av ett förbipasserande par och sprang från platsen. Polisen sökte då efter mannen utan resultat.

Den misstänkte, som är i 35-årsåldern, greps och togs till polisstationen i Norrköping där han kommer att höras om misstanken gällande sexuellt ofredande, uppger polisen via sin hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button