FinspångNotiserÖstergötland

Finspång: Lastbilschaufför rånades på lastbilsekipage

Det var klockan 01.42 natten mot tisdagen som polis larmades om att en lastbilschaufför rånats på sitt ekipage i Finspång.

Rånet hade skett cirka 20 minuter innan larmsamtalet då två gärningsmän under hot tilltvingat sig fordonet. Händelsen utspelade sig vid en bensinstation i sydöstra delen av Finspång. Först efter två och en halv timme gick polisen ut med information om händelsen och då hade det stulna lastbilsekipaget ännu inte påträffats.

Fordonet efterlystes och polisen vädjade om iakttagelser som gjorts under natten. Det handlade om en vit dragbil och släp med mörkblått kapell.

Strax före klockan åtta hittades ekipaget övergivet strax utanför Finspång. Det stod på vägen in mot reningsverket. Under morgonen genomfördes en teknisk undersökning och på eftermiddagen bärgades ekipaget. Någon misstänkt gärningsman finns inte.

Relaterade artiklar

Back to top button