NyheterÖstergötland

Norrköping: Stort sökpådrag i Skärblacka efter försvunnen kvinna

Ett stort sökpådrag inleddes på måndagen efter att en kvinna i 20-årsåldern anmälts försvunnen i Skärblacka utanför Norrköping.Ärendet inkom till polisen strax före klockan tio och vid 12.30-tiden gick man ut med information till allmänheten om det inträffade. Kvinnan skulle ha kommit till jobbet under måndagsmorgonen, men dök inte upp. Senast hon hade setts var i hemmet vid 22-tiden på söndagskvällen.Ett stort antal polispatruller deltog i sökandet och man tog även hjälp av polisflyget som sökte med helikopter. Räddningstjänsten bistod också i insatsen och sökte med båt. Lokala buss- och taxibolag informerades om försvinnandet.Under kvällen kopplades även Försvarsmakten in och ett 20-tal personer från hemvärnet deltog i insatsen. Missing People Sweden samlades vid 19-tiden på Parkskolan på Orrspelsvägen för att hålla en akut skallgång.Klockan 19.45 kom goda nyheter. Kvinnan var återfunnen, kraftigt nedkyld men vid liv. Hon anträffades i ett skogsparti cirka en kilometer från sitt hem av en hemvärnspatrull.

Relaterade artiklar

Back to top button