KulturNorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Mobil polisstation vid minneskonserten i Skärblacka

På lördagen var det dags för Blacka Musiks årliga minneskonsert för Bob Marley i Skärblacka.

Bland artisterna hittades Little Roy, General Knas, Antonio D och Kalle Baah. Trots avsaknaden av sommarvärme och stundtals lätt regn lockade evenemanget, som vanligt, en stor publik. En händelse som stack ut var när en man plötsligt friade till en kvinna på scenen, hon svarade ja.

Ett populärt inslag var polisens mobila polishus, en husbil som lånats in från polisen i Täby. Både barn och tonåringar fick sitta i polisbilarna samt hälsa på hos poliserna i husbilen.

Jonas Wickberg vid Norrköpingspolisen berättar för Nyhetswebben på lördagskvällen att det polisiärt sett har varit en mycket lugn kväll. Man har fått förverka en del alkoholhaltiga drycker, tagit hand om överförfriskade personer samt pratat med deras föräldrar, men det har inte varit några andra stökigheter.

Mer om årets minneskonsert samt vilka artister som spelat kan du läsa på Blacka Musiks hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button