NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: 90-årig kvinna utsattes för fräck stöld

Klockan 16.25 fick polisen samtal från en anhörig till en kvinna i 90-årsåldern som utsatts för en fräck stöld i Norrköping.Kvinnan hade strax efter klockan 16 blivit bestulen på sin plånbok i porten till sin bostad på Trozelligatan. Det var när hon hade varit ute och var på väg in i trapphuset som två män dök upp och ville följa med in. Väl inne i vecklade den ena mannen upp en karta och höll framför kvinnan medan den andre stal hennes plånbok ur handväskan som stod på rollatorn. En av männen skall sedan ha följt med henne till lägenhetsdörren, men vände sedan och de båda lämnade platsen.Signalementet på männen lyder: 30-40 år gamla, inte svensktalande, ljus hudfärg, den ena var kort och den andre lite längre. Båda var klädda i svarta kläder.Polisen behöver allmänhetens hjälp med att identifiera de misstänkta männen. Har du uppgifter om dem eller sett något misstänkt i området vid den aktuella tidpunkten, ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button