NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Misstänkt sexbrott på camping i Kolmården

En person anhölls på påskaftonen av jourhavande åklagare misstänkt för sexbrott på First Camp Kolmården utanför Norrköping, rapporterar NT.se.

Det var efter att en kvinna anmälts försvunnen under natten mot lördagen som en stor sökinsats drog igång vid Bodaviken. Flertalet polispatruller samt ambulans var larmade till platsen och man sökte på och omkring campingen, bland annat med hund. Då kvinnan inte kunde hittas så drogs även en sjöräddningsinsats igång. (länk) Vid sextiden kunde man dock blåsa av insatsen då kvinnan var återfunnen.

Tidiga uppgifter gjorde gällande att det handlade om två ärenden som hängde ihop. På lördagskvällen har uppgifterna om att ett sexbrott skulle ha skett verifierats av NT.se som också skriver att polisens tekniker under lördagen undersökt olika platser med anknytning till campingplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button