NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Vrinnevi bangolf nedbrunnet

SOS Alarm fick natten mot lördagen ta emot samtal från flera inringare som kände kraftig röklukt i Norrköping.

Första larmet inkom vid 00.20-tiden och räddningstjänsten larmades då till Limmaregatan i Hageby. Strax före klockan ett stod det klart att röklukten kom från Vrinnevi Bangolf på Sprängstensgatan. Vinden låg på så att röken blåste genom skogen mot Hageby.

När räddningstjänst, ambulans och polis anlände till platsen stod en byggnad övertänd på bangolfen. Huset var bortom all räddning och förmodligen har det brunnit en längre tid. Exakt hur branden startat är okänt, men man misstänker att den kan vara anlagd.

Området spärrades av för teknisk undersökning och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Relaterade artiklar

Back to top button