FinspångNyheterÖstergötland

Finspång: Ung kvinna misstänks ha mördats

Vid 13.30-tiden på torsdagen genomförde polisen en husrannsakan i en bostad på Stora Allèn i Finspång. I samband med denna husrannsakan hittar polisen en ung kvinna i 20-årsåldern avliden i bostaden.

Tekniker samt rättsläkare kallades till platsen för undersökning av brottsplatsen. Lite tidigare under natten så greps en man i 30-årsåldern i samband med en anlagd brand i en fasad på en annan adress i Finspång. Ingen person skadades i branden och enligt polisens presstalesperson Fredrik Kliman kan händelserna var sammankopplade med varandra.

På grund av förundersökningssekretess så lämnas ingen mer information i ärendet just nu. Ytterligare information kan lämnas imorgon fredag under en pressträff i polishuset i Norrköping.

Klockan 14 på fredagen kommer personal från Finspångs familjeteam samt företrädare från kommunens Posom-grupp att finnas i Bildningen på Finnvedsvägen 4. Posom-gruppen kommer vara på plats så länge som det behövs. Mer information finns på Finspångs kommuns hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button