7.2 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Finspång: Ung kvinna misstänks ha mördats

Vid 13.30-tiden på torsdagen genomförde polisen en husrannsakan i en bostad på Stora Allèn i Finspång. I samband med denna husrannsakan hittar polisen en ung kvinna i 20-årsåldern avliden i bostaden.

Tekniker samt rättsläkare kallades till platsen för undersökning av brottsplatsen. Lite tidigare under natten så greps en man i 30-årsåldern i samband med en anlagd brand i en fasad på en annan adress i Finspång. Ingen person skadades i branden och enligt polisens presstalesperson Fredrik Kliman kan händelserna var sammankopplade med varandra. På grund av förundersökningssekretess så lämnas ingen mer information i ärendet just nu. Ytterligare information kan lämnas imorgon fredag under en pressträff i polishuset i Norrköping. Klockan 14 på fredagen kommer personal från Finspångs familjeteam samt företrädare från kommunens Posom-grupp att finnas i Bildningen på Finnvedsvägen 4. Posom-gruppen kommer vara på plats så länge som det behövs. Mer information finns på Finspångs kommuns hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Ett större antal polispatruller kallades till Norrmalm i Finspång under söndagskvällen efter att en...
Strax före midnatt larmades polis och ambulans till Risings väg i Finspång. En ung man...
Strax före klockan 19 larmades räddningsenheter om en bussolycka på länsväg 215 i höjd...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
7.2 ° C
7.8 °
7 °
61 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
5 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °