5.5 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Finspång: Villabrand misstänks vara anlagd

Räddningstjänst och polis larmades vid midnatt om en villabrand på Norra Storängsvägen i Finspång. Branden kunde släckas med handbrandsläckare av boende på adressen, men det var fortfarande rökutveckling från en vägg. Ingen person kom till skada vid branden, som redan tidigt misstänktes vara anlagd. Gärningsmannen hade lämnat kvar en bensindunk och en flaska med brännbar vätska som använts för att sätta eld på fasaden. I samband med att branden upptäcktes så observerades hur en bil lämnade platsen. Vid 01.45-tiden får en polispatrull syn på bilen när den framfördes i Finspång. Då patrullen skall stoppa bilen försöker föraren att undkomma polisen. Efter ett kortare förföljande kunde bilen stoppas och den misstänkte gärningsmannen gripas misstänkt för mordbrand och diverse brott i samband med att han försökt smita från polisen. Brandplatsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Strax före klockan 18 larmades räddningstjänst och ambulans om brand i en villa på...
Vid 18-tiden larmades räddningstjänsten om en brand i en villa på Kapplandsgatan i Norrköping. Det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
5.5 ° C
6 °
4.4 °
70 %
4.6kmh
0 %
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °
lör
5 °