1.7 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Norrköping: Åtal väckt för dubbelmord i Norrköping

Åtal har idag väckts vid Norrköpings tingsrätt mot de två bröder som är häktade misstänkta dubbelmordet den 21 april i Norrköping. – Den ena brodern åtalas för mord i två fall, försök till mord och grov misshandel. Den andra brodern åtalas för mord i ett fall, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Det var strax före klockan 22 annandag påsk som polis och ambulans larmades till en adress i stadsdelen Hageby i Norrköping. När man kom på plats anträffades fyra svårt skadade män, två av dem medvetslösa. En stund senare påträffades ytterligare två män, svårt skadade, i närheten. De skadade männen hade både skottskador och skärskador. – Det blev kaotiskt på platsen och våld utövades från båda sidor. Flera personer skadades och två personer avled. Den ena brodern är åtalad för att ha skjutit med pistol mot fyra personer och den andra för att ha huggit en person med kniv. De båda åtalade bröderna förnekar brott. Huvudförhandlingen kommer att hållas i Linköpings tingsrätt. Den inleds måndagen den 10 november 2014 kl 09.30 och beräknas pågå omkring 15 dagar.
Norrköping: Två döda efter skottlossning i Hageby

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Strax före klockan 18 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. I höjd...
Vid 14-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Pressaregatan i Norrköping. Personen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.7 ° C
3 °
1 °
86 %
3.6kmh
1 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
4 °