NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bilist fick sten kastad mot bilen

Klockan 03.25 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till E22 mellan Söderköping och Norrköping.

I höjd med Bjärby hade en personbil gått av vägen. När en räddningspersonalen anlände till platsen var föraren inte kontaktbar. Han plockades ut genom bilens baklucka och fördes sedan med ambulans till sjukhus. Oklart med vilka skador.

– Bilföraren har hörts av polis på Vrinnevisjukhuset och han har då berättat att han strax före olyckan upplevde att han fick en sten kastad mot bilen uppger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Östergötland.

Polisen har påbörjat en utredning för att klargöra om något brott kan ha begåtts. Den initiala brottsrubriceringen är vållande till kroppsskada.

Relaterade artiklar

Back to top button