NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om brand i butik

Vid 22-tiden på nyårsafton fick SOS Alarm samtal om brand i en butik på på S:t Persgatan i centrala Norrköping.

Räddningstjänst från flera stationer samt ambulans och polis skickades till platsen. Om det brann i själva butiken eller i en lägenhet är oklart, men det ska ha varit stor risk för spridning och det var kraftig rökutveckling på platsen. Lägenheterna evakuerades och ingen person ska ha kommit till skada.

Branden kunde snabbt släckas och därefter kontrollerades så att branden inte hade spridit sig i konstruktionen.

När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen för vidare utredning. Det är inte klarlagt exakt hur branden startat, men det går inte att utesluta att den kan ha varit anlagd och ärendet utreds därför som mordbrand.

Relaterade artiklar

Back to top button