NorrköpingNyheterÖstergötland

Minibuss fattade eld efter olycka

Det var vid halv två-tiden på torsdagsnatten som larm inkom om singelolycka på riksväg 55 utanför Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I höjd med Kvillinge, riktning mot Norrköping så hade en minibuss fått sladd och kört in i räcket. Enligt de första uppgifterna skulle det vara rökutveckling från fordonet och föraren kunde inte själv ta sig ut.

När räddningsmanskapet anlände till platsen brann det med öppna lågor från motorutrymmet och kupén var rökfylld. Föraren hade lyckats ta sig ut och kontrollerades av sjukvårdspersonalen. Några allvarliga personskador har inte rapporterats.

Under släcknings- och räddningsarbetet var vägen helt avstängd. Efter någon halvtimme kunde ett körfält öppnas upp förbi olycksplatsen i väntan på bärgning.

Relaterade artiklar

Back to top button