NorrköpingNyheterÖstergötland

En död efter skottlossning

Det var strax efter klockan 20 på måndagskvällen som larm inkom om skottlossning vid en restaurang på Stockholmsvägen i Norrköping.

Ett stort polispådrag samt flera ambulanser skickades till platsen. Vid framkomst påträffades en man i 20-årsåldern med mycket allvarliga skador. Han fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Polisen har inlett en förundersökning om mord. Brottsplatsen spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning. Man sökte också i området med hund samt knackade dörr och pratade med vittnen till händelsen.

Under natten greps en person misstänkt för medhjälp till mord. Den gripne anhölls senare av åklagare. Flera personer som tros ha uppgifter att lämna har också hämtats till förhör.

Relaterade artiklar

Back to top button