NorrköpingNyheterÖstergötland

Skottlossning i Ljura och Hageby

Vid 21.20-tiden på lördagskvällen fick polisen larm om misstänkt skottlossning i Ljura i Norrköping.

Ett stort polispådrag skickades till platsen och snart gjordes fynd som bekräftade att en skottlossning ägt rum. Ett område spärrades av och kriminaltekniker beordrades till platsen. Inga personskador har rapporterats och det har heller inte upptäckts några skador på fastigheter eller annan egendom.

Under tiden som insatsen pågick så konstaterades att det också hade skjutits i Hageby. I en port på Hagebygatan hittade polisen kulhål. Även den brottsplatsen spärrades av och polisens kriminaltekniker genomförde en undersökning. 

Polisen har upprättat en anmälan om mordförsök samt grovt vapenbrott. Under kvällen har förhör hållits med vittnen och boende i närheten. Man har också spårat med hund. I skrivande stund har ingen misstänkt gärningsman gripits.

Relaterade artiklar

Back to top button