NorrköpingNyheterÖstergötland

Dubbla bilbränder i Klockaretorpet

Tidigt på söndagsmorgonen fick räddningstjänst och polis rycka ut på två larm om bilbränder i Klockaretorpet i Norrköping.

Första larmet kom vid 05.15-tiden. Det brann i en parkerad bil på parkeringen nära Månstenens förskola på Mathilda Ljungstedts gata. När brandmännen anlände till platsen var bilen helt övertänd och det var stor risk för spridning till fler bilar. Branden kunde snabbt släckas, men bilen blev helt förstörd och bilarna intill ska ha fått värmeskador.

Under tiden som släckningsarbetet pågick inkom ännu ett larm om bilbrand i Klockaretorpet. Denna gång på Karl Wards gata. En polispatrull som var först på plats kunde släcka ner lågorna. När räddningstjänsten anlände återstod bara glödbränder som snabbt kunde släckas.

Någon naturlig brandorsak finns inte och båda bränderna utreds nu av polisen.

Relaterade artiklar

Back to top button