KulturNorrköpingNyheterÖstergötland

Dramatiska scener vid filminspelning i Ektorp

Just nu pågår inspelningen av långfilmen Kevlarsjäl i Norrköping med omnejd.

Filmen har fått sitt namn efter Kent-låten med samma titel och handlar om två unga bröder som växer upp med en missbrukande far. De känner sig svikna av vuxenvärlden och frågan är om det är ungdomarna som förstör samhället eller samhället som förstör ungdomarna.

Under tisdagskvällen spelades scener in i Ektorp centrum under stor dramatik. På plats fanns brandkår, ambulans och polis och röken låg tjock i området. Exakt vad det handlade om får vi se först när filen har premiär. Enligt uppgifter i slutet av 2024.

Filmen är regissören Maria Eriksson-Hechts långfilmsdebut. Hon har tidigare arbetat med tv-serier som Tunna blå linjen och Thunder in my heart. Pelle Rådström, känd för En mot en och Svart krabba, har skrivit manus.

Relaterade artiklar

Back to top button