NorrköpingNyheterÖstergötland

Skjutning mot bilfirma i Klockaretorpet

Det var strax före klockan ett under fredagsnatten som polisen fick flera samtal om misstänkt skottlossning i norra delarna av Klockaretorpet i Norrköping.

Flertalet polispatruller skickades till platsen. Det visade sig att en bilfirma på Moa Martinssons gata hade blivit beskjuten med flera skott. Ingen person ska ha kommit till skada, men det blev skador på byggnaden och en bil.

Brottsplatsen spärrades av och kriminaltekniker kallades till platsen. Polisen har också flugit drönare och spårat i området med hund. I skrivande stund finns inga uppgifter om att några misstänkta gärningsmän har hittats.

Under insatsen var Moa Martinssons gata avstäng förbi platsen.

Polisen utreder ärendet som grovt vapenbrott samt grovt olaga hot.

Relaterade artiklar

Back to top button