NorrköpingNyheterÖstergötland

Grov misshandel i city – tre gripna

Det var vid 18.30-tiden på tisdagskvällen som polis och ambulans larmades till Olai Kyrkogata i centrala Norrköping.

En cityvakt hade hittat en skadad man och slagit larm. Den skadade mannen, som är i 45-årsåldern, var vaken och talbar när patrullerna anlände till platsen. Han fick vård och omhändertogs sedan enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer). Han ska ha skadats av ett tillhygge, skriver polisen på sin hemsida.

I anslutning till platsen påträffade polisen tre personer som misstänks ha med misshandeln att göra. De greps och fördes till polisstationen för förhör. De gripna är en man i 40-årsåldern, en man i 45-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern.

Händelsen utreds som grov misshandel.

Relaterade artiklar

Back to top button