NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om husvagnsexplosion på Himmelstalund

Vid 23.40-tiden på torsdagskvällen fick SOS Alarm samtal om en explosion i en husvagn på campingen på Himmelstalund i Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. En av väggarna var helt uppfläkt av den kraftiga explosionen och när brandmännen anlände till platsen var husvagnen helt övertänd. När släckningsarbetet inleddes detonerade en av gastuberna. Branden kunde dock snabbt släckas och det var ingen risk för spridning.

När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen. Orsaken till explosionen med efterföljande brand är i skrivande stund okänd, men det finns misstankar om att att den kan ha varit anlagd. Polisen har upprättat en anmälan om grov skadegörelse.

Ingen person kom till skada vid händelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button