NorrköpingNyheterÖstergötland

Svår trafikolycka på Strandvägen – en död

Det var strax före klockan 17 som larm inkom om trafikolycka på Strandvägen utanför Norrköping.

Räddningstjänst från två stationer samt ambulans och polis skickades till platsen. I höjd med Fredgagården hade två bilar frontalkrockat. En av bilarna hamnade i skogen och den andra upp och ner i diket. Ytterligare två bilar blev inblandade i olyckan.

Exakt hur många som drabbades är oklart, men tre personer fick föras till sjukhus med ambulans. För två av dem beskrevs skadeläget som allvarligt. Under torsdagsmorgonen meddelade polisen att en av dem, en kvinna i 55-årsåldern, hade avlidit till följd av sina svåra skador.

Under räddnings- och saneringsarbetet var vägen helt avstängd i båda riktningar. Tre av de inblandade fordonen har tagits i beslag för en teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button