NorrköpingNyheterÖstergötland

Våldsam villabrand vid Marieborg

Sent på fredagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Marieborgsvägen i Norrköping.

Det brann i en villa. När brandmännen anlände till platsen brann det kraftigt i huset och förstärkning begärdes från fler stationer. Släckningsförsök gjordes, men det brann för kraftigt och snart stod villan helt övertänd. På grund av den kraftiga branden har rökdykare inte kunnat gå in i huset. Räddningstjänsten kunde inte göra annat än att låta huset brinna ner under kontrollerade former.

Huset ska ha varit obebott och exakt hur branden startat är i skrivande stund inte känt. Det går dock inte att utesluta att den kan ha varit anlagd och inledningsvis utreder polisen branden som mordbrand, rapporterar P4 Östergötland.

Relaterade artiklar

Back to top button