NorrköpingNyheterÖstergötland

En till sjukhus efter grov misshandel – två gripna

Det var strax efter klockan 22 på onsdagskvällen som polisen larmades om ett större bråk vid Strömsholmen i Norrköping.

När patrullerna kom på plats hittades en skadad man på marken. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Oklart med vilka skador.

Polisen kunde snart gripa två män som nu är misstänka för grov misshandel. De båda männen, som är i 25- respektive 40-årsåldern, fick köras till sjukhus för kontroll, rapporterar P4 Östergötland. Under natten har de anhållits av åklagare, på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel.

Strömsholmen spärrades av och kriminaltekniker kallades till platsen. Senare begärdes också hjälp av räddningstjänstens dykare för att hämta upp föremål ur vattnet. Vid halv två-tiden hävdes avspärrningarna.

Relaterade artiklar

Back to top button