NorrköpingNyheterÖstergötland

Dikeskörd bil sattes i brand

Natten mot onsdagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand vid Herstadbergsrondellen utanför Norrköping.

Larmet kom till SOS Alarm klockan 00.40. Det brann i en bil som stod i diket nära rondellen och det fanns risk för spridning till terrängen. När brandmännen anlände till platsen var bilen helt övertänd. Branden kunde dock snabbt släckas och hann aldrig att sprida sig.

När räddningstjänsten var klara på plats överlämnades ärendet till polisen för vidare utredning. Bilen har stått övergiven en tid och någon naturlig brandorsak finns inte. I samband med att branden upptäcktes sågs en bil lämna platsen i hög fart. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, men någon misstänkt för brottet finns inte.

Relaterade artiklar

Back to top button