NorrköpingNyheterÖstergötland

Försökte smita från polisen – kraschade

Det var strax efter klockan tre på lördagsnatten som polisen skulle stoppa och kontrollera en bil i Norrköping.

Bilisten ville inte låta sig stoppas och försökte istället köra ifrån patrullen. Fler polispatruller anslöt och i Albrektsrondellen körde den flyende bilisten av vägen och kraschade. En av de som färdats i bilen hamnade på något sätt under bilen och klämdes fast. Den andra försökte springa därifrån.

Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. Med hjälp av lyftkuddar fick räddningspersonalen loss personen som låg under bilen. Båda personerna fick föras till sjukhus. Oklart med vilka skador. Båda har också gripits med anledning av att bilen misstänks ha varit stulen, skriver Aftonbladet.

Relaterade artiklar

Back to top button