NorrköpingNyheterÖstergötland

Person hittad död – polisen utreder brott

Det var strax efter klockan fyra som polis och ambulans larmades till S:t Persgatan i Norrköping.

En livlös person hade hittats utomhus. Återupplivningsförsök gjordes, men personens liv gick inte att rädda.

Ett område spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning. Dörrknackning kommer också att utföras i närområdet. Polisen skriver på sin hemsida att händelsen har suicidala förtecken, men att det finns en del oklara omständigheter som gör att brott inte kan uteslutas.

Polisen utreder händelsen som vållande till annans död. Utredningen syftar till att utesluta möjligheten att någon utomstående kan ha varit delaktig i händelseförloppet som ledde till att personen avled. 

Relaterade artiklar

Back to top button