NorrköpingNyheterÖstergötland

Bilar brann i Navestad – stora avspärrningar

Det var vid halv fyra-tiden under fredagsnatten som larm inkom om brand vid en garagelänga på Dansaregatan i Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst visade det sig att tre bilar stod i lågor. Bilarna var helt övertända och det var risk för spridning till garagelängan. Branden kunde dock snabbt släckas, men bilarna blev totalt utbrända.

Ett stort område spärrades av och biltrafik in till Atrium stoppades redan vid Atriumrondellen. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. Detta med anledning av dom höga egendomsvärdena, berättar Mikael Ehne, vakthavande befäl vid polisen region Öst. Rubriceringen kan komma att ändras.

Relaterade artiklar

Back to top button