NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Bilinbrott, brand i Ljura och rutinärenden

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.21 polisen fick samtal från en väktare som upptäckt inbrott i två företagsbilar i stadsdelen Smedby. Någon har gjort inbrott i hytten på båda bilarna men det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen har påbörjat två utredningar om stöld genom inbrott.

00.32 en man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör efter att en polispatrull fattat misstankar om ringa narkotikabrott genom eget bruk. Fri efter förhöret.

02.03 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i Ljuraparken. Det visade sig vara en moped som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Mopeden togs i beslag efter att branden hade släckts.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Relaterade artiklar

Back to top button