NorrköpingNotiserÖstergötland

Medan du sov…

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:09 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand i en bilverkstad på Kungsgatan i Norrköping. Flera polispatruller åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med branden. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet.

00:24 Polisen larmades till en butik på Bråddgatan i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen. En misstänkt gärningsman påträffades i närområdet och greps. Den gripne är en man i 30-årsåldern, han är misstänkt för stöld genom inbrott. Minst en ruta till lokalen har krossats.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Relaterade artiklar

Back to top button