NorrköpingNotiserÖstergötland

Man greps efter misstänkt olaga hot mot kvinna – anhölls av åklagare.

Polisen fick under lördagens morgon uppgifter om att en misshandel kunde ha inträffat i en bostad i Oxelbergen. 

Polisen åkte till adressen för att undersöka vad som hänt. Polisen träffade på en kvinna i 30-årsåldern som hade utsatts för hot av en man hon har en relation med. Polisen påbörjade en utredning om grovt olaga hot. Mannen misstänks ha hotat kvinnan med ett tillhygge i bostaden.

Mannen som misstänks är i samma ålder som kvinnan och han anträffades också och kunde gripas som misstänkt för grovt olaga hot. Mannen fördes till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

14.38 den misstänkte mannen anhölls av åklagare kl. 11.57, på sannolika skäl misstänkt för grovt olaga hot.

Relaterade artiklar

Back to top button