NorrköpingNyheterÖstergötland

Våldsam singelolycka vid Klinga

Vid halv fyra-tiden inkom larm om singelolycka vid trafikplats Klinga utanför Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. En bil som kommit körandes på Skärblackavägen hade av okänd anledning kört av vägen och voltat. Det blev en rejäl krasch och efter olyckan blev bilen liggande upp och ner, kraftigt demolerad.

Fem personer färdades i bilen och enligt de första uppgifterna befarades flera av dem sitta fastklämda. När räddningspersonalen anlände till platsen hade dock alla tagit sig ut. Samtliga fick föras till sjukhus. Oklart med vilka skador.

Under räddningsarbetet var av- och påfarten till E4 i södergående riktning helt avstängd och på Skärblackavägen var det begränsad framkomlighet.

Relaterade artiklar

Back to top button