NorrköpingNotiserÖstergötland

Mordförsök i Nordantill

Klockan 03.48 kallades polis till stadesdelen Nordantill i Norrköping med anledning av att en person hade uppfattat en hotfull situation utomhus.

väl på plats träffade polisen på en man i 30-årsåldern som ska ha blivit hotad med pistol, av en annan man. Inga skott skulle dock ha avlossats och ingen fysisk personskada har uppstått. Efter en del utrednings- och spaningsarbete på platsen träffade polisen på en man i övre tonåren som stämde på ett angivet signalement varför han blev misstänkt och kunde gripas. Han fördes till polisstationen för förhör och är i skrivande stund fortfarande gripen för försök till mord.

Uppdatering 10.40: 

Den gripne mannen är nu anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

Relaterade artiklar

Back to top button