NorrköpingNotiserÖstergötland

Full man viftade med kniv

Polisen fick strax innan klockan 15 på onsdagens eftermiddag samtal om att en man med kniv i handen uppehöll sig vid hållplats Hageby i Norrköping. En inringare hade uppfattat att mannen uppträdde på ett hotfullt sätt mot andra personer på platsen.

Då polispatrullen kom till platsen anträffades en berusad man som hade en kniv på sig. Den är nu tagen i beslag och polisen utreder ärendet som brott mot knivlagen. Mannen, som är i 60-årsåldern, har omhändertagits på grund av att han kraftig berusad och han kommer att få nyktra till i en polisarrest.

Polisen har inte kommit i kontakt med några personer som har anmält att de har blivit utsatta för brott av mannen. Skulle någon har blivit utsatt för brott i samband med denna händelse är polisens uppmaning att man kontaktar polisen på 114 14 och gör en polisanmälan.

Relaterade artiklar

Back to top button