NorrköpingNotiserÖstergötland

Dubbla inbrott i matbutiker under natten

Polisen larmades. strax innan klockan 02.00 till en matbutik på Folkborgsvägen i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Någon, eller några, har krossat minst en ruta och tagit sig in i lokalen och tillgripit gods. Exakt vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Klockan 03:10 larmades polis till en matbutik på Urbergsgatan i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Minst en ruta till lokalen hade krossats. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen och stulit gods. Exakt vad som har stulit är inte fastställt i nuläget. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Relaterade artiklar

Back to top button