NorrköpingNotiserÖstergötland

Biljakt efter tappad vattenskoter

Klockan 02.51, natten till torsdag hade en inringare sett en bil med släp tappa en vattenskoter från släpet. Detta hände vid trafikplats Kneippen i Norrköping.

Tre män hade hoppat ut ur bilen, kopplat bort släpet, och kört från platsen i hög hastighet. Polisen larmade ut patruller på flera platser. Efter en stund fick polisen syn på en bil med rätt signalement på E4 norrut i Sörmland, som körde av vid avfart Hölö och på mindre landsvägar.

Kollegor i region Stockholm deltog i försök att få stopp på bilen, men det lyckades inte. Vattenskotern visade sig vara stulen från en adress utanför Norrköping. Någon hade brutit upp garaget utan att ägaren hade märkt det under natten. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Relaterade artiklar

Back to top button