NorrköpingNyheterÖstergötland

Okänd hotade med pistol i Åby

Polisen larmades, strax innan klockan 23.00 på tisdagskvällen, till en adress i Åby, Norrköping med anledning av ett bråk utomhus.

En man, som i nuläget är okänd, ska i samband med bråket ha dragit fram ett pistolliknande föremål och hotat flera män som alla är i 20-årsåldern. Målsägandena ska ha fått tag i det pistolliknande föremålet och den okände gärningsmannen lämnade sedan platsen. I samband med bråket ska den okände gärningsmannen ha slagit en av de målsägande. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot samt misshandel. Det finns ingen misstänkt. Det pistolliknande föremålet, som initialt inte bedöms vara en äkta pistol, togs i beslag av polis.

Relaterade artiklar

Back to top button