NorrköpingNyheterÖstergötland

Polispådrag i Krokek – man gripen för flera brott

Det var vid 20-tiden som polisen larmades om bråk i en bostad i Krokek utanför Norrköping.

Personen som larmade hade hört skrik och höga smällar. Ett stort polispådrag skickades till platsen för att reda ut vad som hänt och det visade sig att en man skulle ha hotat kvinnor. Snart påträffades flera misstänkta personer som uppehöll sig i en bostad och polisen genomförde en husrannsakan som ledde till flera beslag.

Polisen har gripit en man i 50-årsåldern. Han är nu misstänkt för grovt vapenbrott, grovt olaga hot och misshandel. Den gripne har förts till polisstationen för förhör och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen, skriver polisen på sin hemsida.

UPPDATERING onsdag klockan 10.00:

Den gripne mannen har inte kunnat höras av polisen efter som han varit alltför berusad, berättar polisens presstalesperson Dennis Johansson Strömberg men menar samtidigt att han med största sannolikhet blir anhållen senare under dagen då det rör sig om ett så pass grovt brott.

Mannen anhölls senare under förmiddagen och ärendet är nu åklagarlett.

Relaterade artiklar

Back to top button