NorrköpingNotiserÖstergötland

Fast med armborst i bilen

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

Klockan 00.41 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Ektorp, blev en person i bilen misstänkt för ringa narkoikabrott genom eget bruk med provtagning och förhör som följd.

Något senare, klockan 01.18 och även då i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll men på Stockholmsvägen genomförde polisen en husrannsakan och anträffade ett armborst i bilen. Polisen tog föremålet i beslag och påbörjade en utredning om brott mot vapenlagen. En man i 30-årsåldern är misstänkt.

Relaterade artiklar

Back to top button