NorrköpingNotiserÖstergötlandSöderköping

Dödsbrand utanför Söderköping

Tjugo minuter in på det nya dygnet kom det SOS-larm till polisen om brand i byggnad på landet i Söderköpings kommun.

Polisen åkte till platsen, där det var en fullt utvecklad brand. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Brandplatsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Polisens kriminaltekniker var under tisdagens förmiddag på brandplatsen och genomfört en undersökning. Vid den undersökningen har kvarlevorna av en människa anträffats. Kvarlevorna har inte identifierats men allt tyder på att det är den i huset bosatte mannen, som var i 65-årsåldern. Kvarlevorna kommer att genomgå en rättsmedicinsk obduktion där identitet och dödsorsak om möjligt kommer att fastställas. Mannens närmaste anhöriga har underrättats.

Relaterade artiklar

Back to top button