NorrköpingNotiser

Kvinna stal på Vikbolandet

Klockan 02.59 anmälde en person till polisen att han blivit bestulen i sin bostad på Vikbolandet.

Inringaren, en man i 60-årsåldern, berättade att han haft besök av en person under kvällen. Under natten upptäckte mannen att personen hade lämnat bostaden och i samband med det upptäckte han också att han saknade sin bil, en telefon och sitt bankkort. Polisen påbörjade ett spaningsarbete och som ett resultat av det genomfördes en kontroll på en adress i Johannelund, Linköping.

Då anträffades bilen och i samband med att polisen genomförde en husrannsakan i en bostad anträffades kvinnan och de stulna föremålen. Föremålen togs i beslag och kvinnan greps, misstänkt för stöld i bostad. Kvinnan är i 25-årsåldern.

Relaterade artiklar

Back to top button